След като стотици анти-израелски протестиращи нахлуха в сградите на университета и издигнаха

...
След като стотици анти-израелски протестиращи нахлуха в сградите на университета и издигнаха
Коментари Харесай

Полиция в кампуса на Калифорнийския университет в Ървайн, след като анти-израелски агитатори гълтат сгради; казаха на студентите да „напуснат зоната“

След като стотици анти-израелски протестиращи нахлуха в постройките на университета и издигнаха барикади в Калифорнийския университет, Ървайн, локалните правоприлагащи органи реагираха и на студентите беше подредено да „ изоставен “ зона ” незабавно в сряда.

В изказване за Fox News Digital, представител на UC Irvine сподели, че кампусът е избухнал в безпорядък, откакто няколко стотици протестиращи влязоха в лекционната зала по физически науки в кампуса в Калифорния и започнаха да барикадират постройката в 14:30 ч. PST.

Университетът сподели, че се е обадил на местните правоприлагащи органи и е получил незабавна помощ от полицейското ръководство в Ървайн и отдела на шерифа на окръг Органдж.

В следващо изказване на учениците беше казано да „ изоставен региона “, до момента в който митингът продължава.

„ Всеки, който сега се намира в здания наоколо до митинга, се поучава да излезе от постройките и да напусне региона по това време “, се споделя в изказване на UC Irvine.

„ Моля, пренебрегнете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР